четвер, 25 серпня 2011 17:43

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко: лікарі очима подивились на мою кров та зробили висновок, що я здорова

Тимошенко: лікарі очима подивились на мою кров та зробили висновок, що я здорова

У Печерському суді Києва суддя Родіон Кірєєв закінчив зачитувати матеріали 7 тому справу проти Юлії Тимошенко та дозволив стороні захисту пред'явити клопотання про зміну запобіжного заходу.

У свою чергу Тимошенко наголосила, що хоч суддя і задовольнив клопотання про допуск лікаря та її особистої медсестри, але повноцінного огляду не вийшло.

"Моїх лікаря та медсестру долучили до консиліуму МОЗ, але для забору крові моїй медсестрі не дозволили скористатися її інструментами. До того ж дали зрозуміти, що результати аналізів не будуть конфіденційними. Сказали, що передадуть їх до Генпрокуратури. Я так розумію, що через півгодини це буде і на каналі "Інтер", - наголосила екс-прем'єр.

Тимошенко також говорить, що медики дійшли компромісу і взяли у неї незначну частину крові і на місці провели дослідження на час згортання крові.

"Цю краплю крові не дозволили забрати, примусили вимити інструменти та спалили ватку, на якій залишилися частки крові. Вони очима подивилися на мою кров та зробили висновок, що я здорова", - наголосила Тимошенко

Вона попросила Кірєєва ще раз дозволити допустити до неї лікаря, на що суддя заявив, що це питання вирішується не під час судового засідання, а у встановленому законом порядку.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: лікарі очима подивились на мою кров та зробили висновок, що я здорова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

68

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути