субота, 15 червня 2013 13:16

"Тимошенко лежить і не встає" - Власенко про здоров'я екс-прем'єра

"Тимошенко лежить і не встає" - Власенко про здоров'я екс-прем'єра
Сергій Власенко та Юлія Тимошенко Фото: reuters.com

Стан ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко погіршується. Вона не встає з ліжка. Про це розповів журналістам її захисник Сергій Власенко по закінченню з'їзду партії "Батьківщина" на Михайлівській площі в Києві.

"10 хвилин тому я отримав інформацію від харківської ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" про те, що стан здоров'я Юлії Тимошенко різко погіршився. Причини не відомі. До Юлії Володимирівни не допускають захисників. Зокрема, це сталося вчора. Ми не могли поспілкуватися з нею безпосередньо. Лікарі не можуть діагностувати проблему. Юлія Тимошенко лежить і не встає. Сьогодні зустріч із Коксом і Кваснєвським відбувалася у тюремній палаті Тимошенко", - розповів Власенко.

Він також заявив, що захист Тимошенко звернеться до німецьких лікарів, щоб вони негайно приїхали.

"Ми будемо звертатися з проханням негайно, наскільки це можливо у їх графіку, прибути до України для проведення глибокого медичного обстеження і визначення конкретних і практичних рекомендацій з лікування Юлії Володимирівни. Однак, той факт, що Пенітенціарна служба продовжує брехати викликає занепокоєння. Оскільки ви знаєте, що вчора була заява Пенітенціарної служби про те, що Юлія Тимошенко нібито відмовилася від зустрічі зі захисниками. Можу офіційно заявити, що це чергова брехня від Пенітенціарної служби. Не має нічого спільного з реальністю. Причина, по якій до Тимошенко не пустили захисників, її стан здоров'я, який діагностувати сьогодні Пенітенціарна служба не може", - додав він.

Нагадаємо, сьогодні спостерігачі від Європейського парламенту екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та колишній президент ЄП Пет Кокс відвідали Тимошенко у ЦКЛ №5 "Укрзалізниці" (Харків). Зустріч тривала близько двох годин.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко лежить і не встає" - Власенко про здоров'я екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути