Ексклюзиви
вівторок, 15 червня 2010 18:54

Тимошенко клянеться, що з газом усе чисто. А Янукович мститься

Тимошенко клянеться, що з газом усе чисто. А Янукович мститься

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко називає помстою Віктора Януковича порушення проти неї кримінальних справ

Про це вона сказала на прес-конференції в Чернівцях.

"Для мене великою честю є, що сьогодні порушили кримінальну справу і по факту, і проти окремих осіб. Я думаю, що це з прицілом на мене прямо, що ми через правові процедури забрали у кримінальної структури "РосУкрЕнерго" 11 мільярдів кубічних метрів газу і передали державі", - сказала екс-прем'єр.

Лідер БЮТ пояснила, що домовленості по закачуванню цього газу під час її урядування було укладено з Туркменістаном та Узбекистаном.

"І те, що він був забраний у "РосУкрЕнерго" без розрахунків, говорить про те, що наші дії з повернення цього природного газу на 5 мільярдів доларів були абсолютно правильними", - додала вона.

"Великою честю для мене є те, що після того, як Рахункова палата, Генеральна прокуратура, Контрольно-ревізійне управління, Податкова адміністрація, Міністерство фінансів і Міністерство економіки і кожен міністр перелопатили і перетрусили всю бухгалтерію уряду, який я очолювала в останні два роки, мені дуже приємно, що єдину кримінальну справу, яку вони змогли порушити, - це справа 2003 року по неіснуючих хабарах, яку сам Кучма у свій час закривав. Це говорить про те, що в них просто більше нічого немає", - наголосила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, що Арбітражний інститут торгівельної палати міста Стокгольма  прийняв рішення про вилучення 12,1 млрд. кубометрів газу у "Нафтогазу" на користь "РосУкрЕнерго".

Через декілька днів після того голова СБУ Валерій Хорошковський заявив, що спецслужба порушила кримінальну справу стосовно високопосадовців нафтогазового монополіста.

14 червня СБУ затримала колишнього першого заступника голови правління "Нафтогаза України" Ігоря Діденка.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко клянеться, що з газом усе чисто. А Янукович мститься». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути