понеділок, 18 липня 2011 12:41

Тимошенко: Кірєєв отримав команду видалити Власенка від Януковича

Тимошенко: Кірєєв отримав команду видалити Власенка від Януковича

Юлія Тимошенко переконана, що суддя Родіон Кірєєв, намагаючись позбавити її захисту, діє за вказівкою президента Віктора Януковича.

Як повідомила прес-служба Тимошенко, політик на своїй сторінці у Twitter, зокрема, написала: "Він отримав від Януковича команду видалити Власенка з процесу за будь-яку ціну та залишити мене без захисту. Зараз він це виконує. Власенка без будь-яких підстав позбавляють права бути моїм захисником".

Тимошенко також нагадала, що Власенко є останнім допущеним до справи захисником, який ознайомлений зі матеріалами справи.

Нагадаємо, суддя Кірєєв оголосив перерву до 12:50 і пішов до дорадчої кімнати вирішувати питання про усунення з судового процесу захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

Крім того, на початку судового засідання нових захисників Тимошенко Миколу Сірого та Олександра Плахотнюка суддя Кірєєв наказав не пускати до зали суду, аргументуючи це тим, що вони не є учасниками судового процесу.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Кірєєв отримав команду видалити Власенка від Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути