Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2011 11:50

Кірєєву не сподобались нові захисники Тимошенко

Кірєєву не сподобались нові захисники Тимошенко

На початку судового засідання у справі Юлії Тимошенко її захисників Сірого та Плахотнюка суддя Родіон Кірєєв наказав не пускати до зали суду, аргументуючи це тим, що вони не є учасниками судового процесу.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, після того, як вони все таки всілись, суддя Кірєєв попросив їх залишити залу судового засідання.

Разом з тим, інший захисник Тимошенко Сергій Власенко зауважив: "На минулому засіданні нових представників обвинувачення допустили до зали засідань без будь-яких проблем".

Також Власенко намагався озвучити заяву про незаконність дій Кірєєва, який не допускає захисників до судового засідання.

"Ви маєте виконувати розпорядження головуючого судді", - відповів Кірєєв.

"А якщо суддя дасть розпорядження побудувати собі будинок? Я готовий виконувати лише законні розпорядження судді", - підкреслив Власенко.

"Ваша поведінка свідчить про зневагу до суду. Ми розглянемо питання щодо видалення вас за це із зали суду", - попередив суддя.

Тимошенко прокоментувала цю суперечку, промовивши: "Фашисти".

"Не захист Тимошенко перешкоджає встановленню істини. Цьому перешкоджає суддя Кірєєв", - заявив Власенко, як наслідок, отримавши овації присутніх у залі суду.

Суддя Кірєєв оголосив перерву до 12:50 і пішов до дорадчої кімнати вирішувати питання про усунення захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка.

У свою чергу народний депутат від БЮТ Сергій Подгорний, коментуючи поведінку судді, зазначив: "Це неповага до народу України і до законодавства України. Це правове беззаконня".

Зараз ви читаєте новину «Кірєєву не сподобались нові захисники Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути