вівторок, 15 червня 2010 17:56

Тимошенко каже, що її хочуть вбити

Тимошенко каже, що її хочуть вбити

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє про репресії з боку президента Віктора Януковича і його команди.

Про це вона заявила під час прес-конференції у Чернівцях.

"Янукович і його оточення першими, кого будуть з політиків вбивати політично, це мене. Не вдасться політично - ви знаєте, що це за мафія, вони будуть інші засоби застосовувати ", - зазначила лідер БЮТ

Лідер БЮТ зазначила, що їй, можливо, в перший раз дійсно страшно за країну.

"Коли я дивлюся, що робиться, коли я дивлюся, які кроки проходить країна, коли я дивлюся, які плани у Януковича і його оточення, мені, можливо, в перший раз страшно", - наводить слова Тимошенко її прес-служба.

При цьому Тимошенко запевняє, що діяльність Януковича не змусить її покинути країну.

"Я просто хочу запевнити Януковича і всю його мафію, що, по-перше, я з країни нікуди не поїду. Вони зараз намагаються нескінченними кримінальними справами підштовхнути мене до виїзду з країни, щоб я злякалась, щоб я зібрала сім'ю і кудись поїхала ", - сказала вона.

За словами Тимошенко, загроза політичних репресій нависає також і над членами її політичної команди.

"Мені страшно за мою команду, яку сьогодні затягали по прокуратурах, мені страшно за дружин наших депутатів, наших чоловіків депутатів, мені страшно за їх дітей, за їх онуків, тому що сьогодні репресивна машина ввімкнена на повну потужність", - констатувала лідер БЮТ.

"Мені страшно, що в Україні відроджується не просто авторитаризм, а асфальтовий каток диктатури. Я хочу, щоб ми всі разом з вами трошки злякалися, тому що таке легковажність українських політиків, в тому числі демократичного національного патріотичного сектору, призводить до того, що відбуваються римейки диктатури. Я не хочу, щоб це було ", - підсумувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що її хочуть вбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути