Ексклюзиви
неділя, 16 травня 2010 14:01

Тимошенко не приїхала вшанувати жертв політичних репресій

Тимошенко не приїхала вшанувати жертв політичних репресій

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не приїхала на церемонію вшанування пам"яті жертв політичних репресій 1937-1938 років, що на території Національного історико-меморіального заповідника "Биківнянські могили". Вона готується до захисту по кримінальній справі про хабарництво, яку порушили проти неї минулого тижня.

"Плани змінила сьогодні", - зазначає нардеп-бютівець Андрій Шкіль.

Щороку на треті вихідні травня у селищі Биківня, що на околиці Києва, проходить традиційний мітинг присвячений вшануванню пам'яті жертв загиблих від рук НКВС. У 1937-1938 тут розстріляли понад 100 тисяч невинних людей.

На мітингу присутні понад 100 людей. Покласти квіти приїхали лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, голова політради партії "Наша Україна" Віра Ульянченко, народні депутати НУНС Лілія Григорович, "бютівці" Володимир Бондаренко та Андрій Шкіль, виконуючий обов'язки директора Інституту національної пам'яті Ігор Юхновський, дисидент Лесь Танюк. Приїхали також представники ВО "Свобода", Конгресу українських націоналістів, Української народної партії Юрія Костенка.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не приїхала вшанувати жертв політичних репресій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути