пʼятниця, 30 квітня 2010 12:35

Тимошенко каже, що диму в Раду напустили "регіонали"

Тимошенко каже, що диму в Раду напустили "регіонали"

Лідер об'єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко не відкидає, що димові шашки у Верховній Раді під час ратифікації харківських угод між Україною і Росією використовували депутати Партії регіонів.

Таке припущення лідер опозиції зробила в інтерв'ю 5 каналу.

"Я думаю, що димові шашки, які було використано в парламенті, потрібно ще розібратися, хто їх використовував, яка сторона використовувала, і що взагалі навколо цих димових шашок було. Бо димові шашки вибухали не в президії (Верховної Ради), не в секторі Партії регіонів, а вони вибухали в секторі опозиції - там, де опозиція захищала свої робочі місця", - сказала Тимошенко.

Лідер опозиції зауважила, що під час пленарного засідання депутати опозиційних фракцій перебували на своїх робочих місцях.

"Вони не блокували трибуну, вони захищали свої осередки для голосування, щоб їх не використали і не дали додаткових голосів за ратифікацію. Якщо уважно подивитися на всі події, які відбувалися в парламенті, то депутати опозиції, як БЮТ, так і Нашої України-Народної самооборони, стояли на своїх місцях, а регіонали рвалися, пробиваючи собі шлях кулаками, ногами, насильством для того, щоб можна було використовувати місця для голосування", - пояснила Тимошенко.

Нагадаємо, що вчора народний депутат НУ-НС Юрій Гримчак звернувся до генерального прокурора Олександра Медведька із заявою про скоєний злочин - про протиправні дії, скоєні проти нього в сесійній залі Верховної Ради 27 квітня.

Раніше глава Міністерства з питань надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич заявив, що правоохоронні органи проведуть експертизу і визначать, якою саме речовиною було наповнено димові шашки, "які представники опозиції кидали в залі парламенту".

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що диму в Раду напустили "регіонали" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути