середа, 13 серпня 2008 16:36

Тимошенко і Луценко відмовилися підписувати рішення РНБО щодо ЧФ Росії

Секретаріат заявляє про непідписання прем"єр-міністром Юлією Тимошенко й міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком рішення Ради національної безпеки й оборони щодо переміщення Чорноморського флоту Росії територією України.

Про це заявив перший заступник глави Секретаріату Олександр Шлапак на брифінгу.

З його слів, у середу апарат РНБО провів роботу з розсилання всім членам ради проекту рішення РНБО щодо цього питання для того, щоб у терміновому порядку без проведення засідання РНБО можна було прийняти ці рішення.

"З 14 членів Ради національної безпеки й оборони 12 підтвердили це рішення шляхом опитування. Ми не одержали згоди від 2 членів РНБО, членів уряду: прем"єр-міністра України й міністра внутрішніх справ", - сказав Шлапак.

Він зазначив, що рішення РНБО щодо умов переміщення Чорноморського флоту Росії повністю ідентичні рішенням Кабінету Міністрів із цього приводу, які були прийняті на засіданні уряду, але не оприлюднені й не підписані Тимошенко.

Він підкреслив, що Луценко й Тимошенко на засіданні уряду голосували за прийняття відповідних актів Кабміну.

13 серпня Президент Віктор Ющенко ввів у дію рішення РНБО "Про ситуацію навколо пересувань, пов"язаних з діяльністю військових формувань Чорноморського флоту Російської федерації поза місцями дислокації на території України", повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко і Луценко відмовилися підписувати рішення РНБО щодо ЧФ Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути