пʼятниця, 03 жовтня 2008 14:29

Тимошенко каже, що Путін образив Ющенка заслужено

Прем"єр Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Ющенко сам своїми діями дав підстави прем"єру Росії Володимиру Путіну використати не дуже етичні висловлювання у його бік.

"Всі лідери високого рівня будь-якої країни мусять додержуватися етики поведінки на прес-конференціях, в публічних виступах, в публічному житті. Але лідер кожної держави має можливість вільно висловлюватись", - сказала Тимошенко.

"Мені теж не подобається, коли на світовій арені президент України називає прем"єра зрадником національних інтересів, рукою Москви і іншими речами", - зазначила вона.

"Коли сам політик задає такий тон, коли на світовій арені вживати грубі висловлювання, а ображати свої партнерів або опонентів, він сам відкриває шлях на світовій арені так само поводитись і до нього", - сказала Тимошенко.

Водночас вона висловила жаль, "що так сталося" і висловила думку, що "таких речей допускати не можна".

Водночас Тимошенко порадила журналістам спитати у президента, "як він може так відгукуватися на світовій арені про діючого прем"єра та партнера по екс-демократичній коаліції".

У четвер, коментуючи ситуацію з літаком українського прем"єра, на якому полетів президент Віктор Ющенко, Путін відповів жартом: "Мазурик якийсь вкрав літак", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що Путін образив Ющенка заслужено». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути