пʼятниця, 11 травня 2012 18:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко годують сухарями й дитячими сумішами

Тимошенко годують сухарями й дитячими сумішами
Німецький лікар приписав Тимошенко вживання в кілька прийомів яблучного соку, кілька порцій вівсяної каші, дитяче гомогенізоване харчування. Фото: ukr.obozrevatel.com

Державна пенітенціарна служба України стверджує, що екс-прем'єр України Юлія Тимошенко, яка перебуває в ЦКБ №5 "Укрзалізниці", отримує лікування та харчування у відповідності до рекомендацій німецьких лікарів.

На сайті Державної пенітенціарної служби в п'ятницю, 11 травня, з'явився затверджений лікарем німецької клініки "Шаріте" доктором Лутцем Хармсом порядок лікувального харчування та графік проведення лікувальних процедур для Тимошенко на п'ятницю.

Зокрема, на цей день передбачено вживання екс-прем'єром в кілька прийомів яблучного соку, розведеного негазованою питною водою у співвідношенні 1:1 (по 150 мл), кілька порцій перемеленої вівсяної каші на воді, печене яблуко, дитяче гомогенізоване харчування, 50 г рису з овочами.

У графіку лікувальних процедур на п'ятницю відзначені відвідування лікаря, огляд і проведення декількох процедур (при цьому не вказано яких саме). Для Тимошенко також передбачений відпочинок і вільний час (12.00-13.00 і 15.30-19.00). Відпочинок запланований на 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У палаті Тимошенко три відеокамери, а вікна заклеєні плівкою - Власенко

Прес-служба пенітенціарної служби також нагадала, що екс-прем'єр напередодні, 10 травня, отримала продуктову передачу. Крім того, набір продуктів Тимошенко отримала і в п'ятницю.

Згідно з документом, п'ятнична передача включає пюре з печених яблук і пюре з тушкованих кабачків, суп-пюре з брокколі та брюссельської капусти, суп-пюре з цвітної капусти.

У продуктовий набір також входять сухарі, компот із сухофруктів, чорнослив, різні фрукти (яблука, груші та виноград - близько 5 кг), вівсяні пластівці, дитяча та суха молочні суміші. Крім того, Тимошенко отримала в передачі 6 пачок ромашкового чаю, кефір і йогурт.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко годують сухарями й дитячими сумішами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути