середа, 25 червня 2008 15:41

Тимошенко домовлятиметься з Путіним за газ

Прем"єр Юлія Тимошенко планує обговорити на зустрічі з Володимиром Путіним питання енергетичної співпраці, зокрема і довгострокове постачання газу.

Тимошенко повідомила, що в Москві відбудеться засідання економічного комітету між урядом України та РФ.

"Це постійно діючий комітет, який передбачає зібрання в певні терміни для перевірки тих рішень, які приймалися. Якщо ви пам"ятаєте, під час приїзду урядової делегації Росії з прем"єром Зубковим, ми тут в Києві підготували певні пріоритетні цілі співпраці", - нагадала Тимошенко.

"І економічний комітет отримав план дій, як досягати цих цілей. На сьогодні такі плані дій готові, і тому проводиться комітет, щоб затвердити цей план дій", - додала вона.

"А крім того, будуть розглядатися економічні питання. І я переконана, що з прем"єром Росії ми будемо також обговорювати концепцію підходу до підписання стратегічної довгострокової угоди по забезпеченню України природнім газом", - висловила сподівання Тимошенко.

Водночас прем"єр повідомила, що уряд не розглядав у середу питання внесення змін до порядку перетину кордону України військовими, кораблями і літаками Чорноморського флоту Російської Федерації.

Це питання було внесене до порядку денного засідання уряду в середу за пропозицією МЗС України.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко домовлятиметься з Путіним за газ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути