Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2009 15:50

Тимошенко дали 10 днів на звіт про перемовини з Путіним

Тимошенко дали 10 днів на звіт про перемовини з Путіним
У 10-денний термін Президентові Віктору Ющенку має бути поданий "вичерпний звіт" про результати переговорів прем"єр-міністрів Юлії Тимошенко в Москві.

Про це заявив уповноважений Президента з питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.

За його словами, лише після отримання такої інформації можна буде робити висновки про досягнення української сторони на переговорах та про виконання директив, які українській делегації дав Глава держави.

Ми з нетерпінням чекаємо інформації про конкретні домовленості

"Ми вітаємо ініціативи українського уряду та голови українського уряду, спрямовані на коригування контрактів у газовій сфері від 19 січня цього року в тій частині, де сторонами були допущені дуже серйозні помилки і в результаті контракти є економічно невигідні для України... Ми з нетерпінням чекаємо інформації про конкретні досягнуті домовленості", – зазначив уповноважений Президента.

За підсумками вчорашніх переговорів у Москві прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що домовилася зі своїм російським колегою Володимиром Путіним про зменшення обсягів поставок російського газу до України, та про те, що Росія не штрафуватиме Україну за недобір газу.

Також український прем"єр пообіцяла своєму російському колезі сприяти вступу Росії до Світової організації торгівлі, повідомляє

Радіо "Свобода".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дали 10 днів на звіт про перемовини з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути