пʼятниця, 30 січня 2009 09:29

Тимошенко дала Кужель "повний карт-бланш", а в ПР її обізвали брехухою

Тимошенко дала Кужель "повний карт-бланш", а в ПР її обізвали брехухою
У Партії регіонів (ПР) мають намір виключити зі своїх лав Олександру Кужель, нещодавно призначену главою Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва.

Кужель спокійно відноситься до перспектив свого виключення з партії.

- Якщо партії не потрібні професіонали, хай виключають, - заявила вона, додавши, що "вони (Партія регіонів) вже обійшлися так само з Богатирьовою, і тепер можна чекати чого завгодно".

Як відомо, секретар Ради нацбезпеки і оборони Раїса Богатирьова була виключена з ПР за публічну критику лідера партії Віктора Януковича, засудивши його заклик до українських властей визнати незалежність Південної Осетії і Абхазії.

Кужель також повідомила, що протягом минулого року, "коли була без роботи", неодноразово зверталася до керівництва ПР з пропозицією використати її професійний потенціал для підготовки і написання програм антикризових дій.

- Я просто була нікому непотрібна, - відзначила вона, додавши, що на нинішній посаді отримала від прем"єр-міністра Юлії Тимошенко "повний карт-бланш на всі необхідні дії".- А не так, як в попередніх урядах і в Партії регіонів - коли половина людей боролася зі мною і всіляко заважала працювати.

- Все вона бреше! - емоційно заявив заступник глави Партії регіонів Володимир Рибак, відповідаючи на питання про те, чому Олександра Кужель протягом року не притягувалася до партійної роботи.- Я особисто, наприклад, привертав її до розробки законів з подолання кризи в будівельній сфері, вона брала участь в засіданнях комітетів, робочих груп.

Рибак також запевнив, що ПР обов"язково запросить Кужель на розгляд питання про її виключення з партії, яке відбудеться на початку лютого.

"Зробимо все як годиться, - сказав він.- А взагалі, перебуваючи в опозиції, не можна бути "трохи вагітним" і бути представленим у владі. Такого не буває".

За матеріалом: КоммерсантЪ-Украина
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дала Кужель "повний карт-бланш", а в ПР її обізвали брехухою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути