вівторок, 25 червня 2013 20:10

Тимошенко чекає на рекомендації німецьких лікарів найближчим часом - донька

Тимошенко чекає на рекомендації німецьких лікарів найближчим часом - донька
Юлія Тимошенко. Фото: tv-pravda.com

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко сподівається отримати рекомендації від лікарів з берлінської клініки "Шаріте" найближчим часом, повідомила дочка екс-прем'єра Євгенія Тимошенко.

"Думаю, найближчим часом. Поки вона на знеболюючих, але це треба якось вирішувати однозначно. Ми, як сім'я, вважаємо, що їй дійсно потрібно серйозне лікування - або терапія, або операція - щоб не було таких повторень", - сказала Євгенія Тимошенко кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" після зустрічі з матір'ю в ЦКБ 5 (Харків).

За її словами, після візиту німецьких лікарів у п'ятницю, 21 червня, екс-прем'єр не отримувала нових рекомендацій від них.

"Вони подивилися її, як звичайно, поспілкувалися з нею. Сказали, що це серйозно, що її треба з цього стану виводити", - сказала Є.Тимошенко.

Вона зазначила, що, Юлія Тимошенко як і раніше відчуває сильні болі і майже не встає.

Як повідомлялося, 21 червня голова правління клініки "Шаріте" Карл-Макс Айнхойпль і лікар Аннет Райссхауер приїхали в ЦКБ 5, щоб оглянути Ю.Тимошенко у зв'язку з інформацією про різке погіршення її самопочуття і обговорити її стан здоров'я з українськими колегами.

Німецькі лікарі провели на території лікарні трохи більше 3 годин і поїхали, не спілкуючись з пресою. Члени міжнародної медичної комісії також коментарів не дали.

Як повідомлялося, 17 червня дочка екс-прем'єра Є.Тимошенко повідомила, що стан здоров'я матері погіршився після процедур 14 червня.

У той же час головлікар ЦКБ 5 Михайло Афанасьєв заявив, що стан екс-прем'єра не є загрозливим. "Як лікар я можу сказати, що нинішній її стан не є загрозливим ні по життю, ні за станом здоров'я", - сказав Афанасьєв.

У той же час він відмовився підтвердити або спростувати інформацію про різке погіршення стану здоров'я екс-прем'єра, однак визнав, що в понеділок Ю.Тимошенко не отримувала процедур.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко чекає на рекомендації німецьких лікарів найближчим часом - донька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути