четвер, 16 лютого 2012 14:20

Тимошенко чекає від іноземних медиків на рекомендації щодо лікування

Тимошенко чекає від іноземних медиків на рекомендації щодо лікування

Незалежні іноземні лікарі констатували важкий стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко, стверджує її захисник Сергій Власенко.

"Наскільки мені відомо, німецькі лікарі констатували серйозні проблеми зі станом здоров'я Тимошенко. Канадські лікарі також діагностували серйозні проблеми. Наскільки я розумію, незалежні іноземні лікарі говорять про абсолютно інші способи лікування, зокрема не виключають і операційного втручання", - сказав Власенко в четвер журналістам біля Качанівської колонії в Харкові, де перебуває екс-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисту Тимошенко не важливо, де лікуватимуть екс-прем'єра

Він також зазначив, що розбіжності із фахівцями МОЗ ніколи не стосувалися діагнозу Тимошенко, а лише оцінки її стану здоров'я та способів лікування.

"Це приблизно так - обидві комісії констатують, що у пацієнта зламана нога, але МОЗ рекомендує лікувати грою у футбол цієї ногою, а незалежні лікарі кажуть: "Ви що, треба накласти гіпс і забезпечити спокій", - сказав захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власенко: стан Тимошенко покращився, але самостійно вона ще не пересувається

Власенко висловив упевненість, що Тимошенко буде виконувати рекомендації іноземних лікарів після того, як вони зроблять остаточні висновки. Остаточні рекомендації, за його словами, екс-прем'єр розраховує отримати найближчими днями.

Крім того, він повідомив, що Тимошенко досі не надали ходунки, але припустив, що це зроблять у четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко дозволила українським лікарям прочитати діагноз німецьких колег

Раніше в четвер член медичної комісії, керівник відділення Інституту нейрохірургії ім.Ромоданова Євген Педаченко заявив у Харкові, що стан здоров'я Тимошенко не вимагає оперативного втручання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко чекає від іноземних медиків на рекомендації щодо лікування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути