пʼятниця, 20 квітня 2012 18:25

Тимошенко: Янукович поки не здасть Україну Кремлю, бо не хоче пускати конкурентів

Тимошенко: Янукович поки не здасть Україну Кремлю, бо не хоче пускати конкурентів
Юлія Тимошенко. Фото: obozrevatel.com

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович і його оточення не допустять посилення впливу Росії на економічні та політичні процеси в Україні.

Про це Тимошенко повідомила в ексклюзивному інтерв'ю ZN.UA. Екс-прем'єр передала з Качанівської колонії відповіді на запитання, запропоновані виданням.

"Сьогодні встановлено повний контроль над країною не з боку Кремля, а з боку однієї сім'ї ... І мені здається, що "батько сімейства" буде захищати ці райські кущі від будь-якої ворожої інтервенції як з боку Кремля, так і з боку Євросоюзу", - вважає екс-прем'єр.

"Тільки прошу екзальтованих інтелектуалів не плутати це з патріотизмом. Нам просто "пощастило", що інтереси України та інтереси власника "Хонки" щодо неприпустимості повного контролю з боку інших держав, тимчасово співпали", - зазначила вона.

Однак, на думку Тимошенко, якщо "Росія прогарантує незалежність Межигір'я, Україну здадуть легко і не замислюючись".

"Я думаю, що Янукович на територію "своєї країни", за приватизацію якої він так тяжко боровся ще з 2004 року, ніяких бізнес-конкурентів не допустить, адже саме так він сприймає інтеграційні пропозиції Москви... Зараз вони так само інстинктивно захищають периметр своєї нової бізнес-імперії - України, в тому числі і від Кремля", - заявила екс-прем'єр.

На думку опозиціонера, до усунення правлячого режиму, цей стан речей може допомогти зберегти для країни європейські перспективи.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Янукович поки не здасть Україну Кремлю, бо не хоче пускати конкурентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути