середа, 30 травня 2012 22:13

Спецтема: Бойкот України

"Тимошенківці" передали ЄС і США список посадовців, що заслуговують на санкції

"Тимошенківці" передали ЄС і США список посадовців, що заслуговують на санкції
Серед 54 осіб у "чорному списку" "Батьківщини" - українські посадовці, політики, судді, працівники прокуратури й СБУ. Фото: news-ua.com

Партія "Батьківщина" передала представникам Євросоюзу і США списки українських посадовців, щодо яких мають застосовуватися санкції.

Про це повідомив перший заступник голови партії Григорій Немиря в ефірі телеканалу ТВі, пише Українська правда.

"Ми підготували і передали тим, хто до нас звертався, як у Сполучених Штатах, так і в країнах Європейського Союзу, два списки", - розповів він.

"Один короткий, "шорт-лист" такий, 13 прізвищ посадовців, політиків, суддів, працівників прокуратури і СБУ, які, на нашу думку, є найбільш одіозними і першими кандидатами на застосування обмежувальних санкцій", - уточнив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Януковича не вірять в реальність санкцій США - ЗМІ

"Інший список - 54 особи - він розширений. Не буду зараз його розкривати, тому що, я думаю, передчасно сьогодні говорити, що вже завтра можуть такі санкції бути застосовані", - підсумував Немиря.

Як відомо, у комітеті з закордонних справ сенату США знаходиться на розгляді проект резолюції від сенатора Джеймса Інхофа із закликом звільнити екс-прем'єра Юлію Тимошенко, а також заборонити видачу віз Януковичу і відкликати з Києва посла.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенківці" передали ЄС і США список посадовців, що заслуговують на санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути