Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2011 15:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тіло Тимошенко покрилося синцями

Тіло Тимошенко покрилося синцями

Стан здоров'я екс-прем'єр-міністра України, лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, яка перебуває під вартою в Лук'янівському СІЗО, різко погіршився, стверджують її соратники.

"Буквально вчора різко почав погіршуватися стан її здоров'я. З незрозумілих причин, по всьому тілу проявилися синці у вигляді судин, які луснули", - заявив перший заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов.

"Юлія Володимирівна просила не повідомляти про це пресі, але вчора адвокати звернулися до Кірєєва з вимогою негайно провести медичне обстеження Тимошенко, дозволити їй здати аналізи, в першу чергу, аналіз крові", - додав Турчинов.

За словами політика, суддя "не відповів на це клопотання".

Турчинов також повідомив, що в четвер вранці адвокати Тимошенко повторно звернулися з цією вимогою, але відповіді не було.

"Нас дуже хвилює ситуація, яка складається навколо різкого погіршення здоров'я Юлії Володимирівни. Сама Юлія Володимирівна ніколи не мала таких проблем, які вона отримала буквально з вчорашнього дня. Здоров'я настільки погіршилося, що вона не може зараз навіть здійснювати ті короткі прогулянки, які їй дозволяють відповідно до закону", - сказав Турчинов.

За словами політика, життю лідера партії "Батьківщина" "загрожує небезпека".

Нагадаємо, 5 серпня 2011 року Тимошенко заарештували на судовому засіданні щодо "газової справи". Вона утримується в Лук'янівському СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Тимошенко покрилося синцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути