четвер, 28 січня 2021 13:21

Тихановська виступить на засіданні "люблінського трикутника"

Тихановська виступить на засіданні "люблінського трикутника"
Засідання відбудеться за участю міністра закордонних справ Дмитра Кулеби та його литовського і польського колег. Фото: Reuters

29 січня Україна, Польща та Литва проведуть онлайн-засідання "люблінського трикутника". За ініціативою МЗС України на зустрічі виступить лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська.

Засідання відбудеться за участю міністра закордонних справ Дмитра Кулеби та його литовського і польського колег - Габріеліуса Ландсбергіса й Збіґнєва Рау, зазначили в анонсі Міністерства.

"Голови зовнішньополітичних відомств обговорять спільні кроки для протидії викликам і загрозам у Центральній Європі, окреслять пріоритетні напрями співпраці "люблінського трикутника" 2021 року", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тихановська створила план перемоги демократичних сил 2021 року

"Люблінський трикутник" - тристороння платформа для політичного, економічного, культурного й соціального співробітництва між Литвою, Польщею та Україною. Його заснували 28 липня 2020-го в Любліні Дмитро Кулеба, Яцек Чапутович і Лінас Лінкявічюс. Мета - підтримка інтеграції України в ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Тихановська виступить на засіданні "люблінського трикутника"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути