середа, 24 лютого 2021 08:49

Тихановська розповіла, що думає про Зеленського

Тихановська розповіла, що думає про Зеленського
Лідерці білоруської опозиції було би дуже цікаво поспілкуватися із Зеленським. Фото: Reuters

Екскандидатка в президенти Білорусі Світлана Тихановська розповіла, що думає про президента України Володимира Зеленського.

Лідерці білоруської опозиції було би дуже цікаво поспілкуватися із Зеленським, заявила вона під час інтерв'ю українському журналісту Дмитру Гордону.

"Хотіла б зустрітися, тому що ми чудові сусіди... І для майбутніх відносин, і щоб познайомитися, розповісти, що відбувається. Донести те саме, що я доносила всім... Він хотів зробити більше, не хотів бути успішним в неуспішній країні. Він розумів, що здатен зробити більше, і ризикнув багато чим. Так, не все виходить, можливо, люди потім засумнівалися, але, незважаючи ні на що, він йде уперед", - сказала вона.

Тихановська додала, що Зеленський, як і вона, належить до "нового виду" політиків, які не йшли до своєї посади тривалий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тихановська просить Україну підтримати Білорусь на міжнародних майданчиках

Тихановська заявила, що поки що не повертатиметься в Білорусь через страх потрапити у в'язницю. За словами опозиціонерки, вони з Навальним перебувають у різних ситуаціях.

Зараз ви читаєте новину «Тихановська розповіла, що думає про Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути