середа, 03 листопада 2010 14:54

Тігіпко визнав, що виборці не пробачили йому дружбу з Януковичем

Тігіпко визнав, що виборці не пробачили йому дружбу з Януковичем

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко вважає однією з причин програшу своєї політичної сили на місцевих виборах свою роботу в уряді.

Про це він сказав журналістам у середу.

"Я думаю, що є причина в тому, що я працюю в уряді. І те, що всі проблемні питання, які були пов'язані з тими чи іншими кроками уряду, вдалося асоціювати зі мною. Думаю, що це найсерйозніша причина", - сказав Тігіпко.

Він також додав, що вважає себе жертвою чорного піару.

"У мене подвійне ставлення до цих виборів. З одного боку, за тиждень до виборів ми чітко бачили свої рейтинги, і ми були третіми. Більше того, ми бачили тенденції до зростання. З іншого боку, безумовно, той результат, який ми отримали сьогодні, нас влаштувати не може", - зазначив він.

Водночас Тігіпко сказав, що не збирається залишати роботу в уряді на користь місцевих органів влади.

"Я залишуся працювати в уряді. Більше того, одразу можу сказати, що зміни риторики не буде. Я чітко знаю, що Україна втрачає більше від того, що не проведені реформи. Популярні вони, чи ні, - їх все одно треба проводити", - сказав він.

Нагадаємо, що за результатами екзит-полу GfK Ukraine на замовлення "Єдиного центру", партія Тігіпка "Сильна Україна" в середньому по Україні набрала лише 4,3%(шостий результат -ред.). Тоді як ще на початку року у першому турі президентських виборах Тігіпко фінішував третім з результатом 13,05%.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко визнав, що виборці не пробачили йому дружбу з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути