середа, 24 жовтня 2012 23:48

Тігіпко вважає, що ПР потрібен ребрендинг

Тігіпко вважає, що ПР потрібен ребрендинг
Сергій Тігіпко вважає, що ПР необхідно "омолодження". Фото: kievskaya.com.ua

Партія регіонів потребує ребрендинг і омолодження.

Про це віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко заявив в ефірі програми "Один на один" з Савіком Шустером.

"Багато в чому Партії регіонів потрібен ребрендинг і омолодження. Я зараз дуже багато їздив по країні і коли проїжджав, я намагався зустрічатися з членами Партії регіонів, активом Партії регіонів для того, щоб підбадьорити, для того, щоб дати якісь додаткові аргументи, для того, щоб відповісти на їхні запитання. І я побачив абсолютно неправильне враження від партії", - заявив Тігіпко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко має намір співпрацювати з "тушками" в наступному парламенті

За його словами, є величезна кількість молодих, "дуже інтелектуальних, інтелігентних, грамотних, хороших людей. Я думаю, що проблема партії в тому, що ми не змогли вивільнити цей потенціал".

Крім того, він додав, що партія не змогла "вивести на перші ролі 30-35 річних", успішних людей, які щиро вірять в неї. Відповідаючи на питання, яка ідеологічна платформа у Партії регіонів, він сказав: "Партія ближче до соціал-демократії. Можна сказати, що ближче до лівої, якщо хочете. У сучасній політиці і сучасному світі - це настільки умовно сьогодні. Сьогодні ліві прийшли до влади, і вони бачать, що в країні потрібні ліберальні реформи...Це все умовно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко: Без вступу України в Митний союз перегляд газової угоди неможливий

Зокрема, міністр розповів, що найголовніше - це те, що партія організована, і вирішує питання, які сприяють прогресу країни. "Найголовніше, що є у Партії регіонів - вона може робити справу. Вона організована. Партії ще потрібен ребрендинг... Хочуть зробити жлобпартію, а насправді, якщо подивитися по діям .. Прийняли рішення - діти з першого вересня іноземну мову вчать з першого класу, з другого - основи інформатики, з п'ятого - другу іноземну мову. Це не жлобсправи, це прогресивні справи, які рухають країну вперед", - резюмував віце-прем'єр-міністр.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко вважає, що ПР потрібен ребрендинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути