субота, 08 вересня 2012 08:42

Тігіпко розповів про основні завдання влади на майбутнє

Тігіпко розповів про основні завдання влади на майбутнє
Сергій Тігіпко розповів, що влада робитиме після виборів. Фото: podrobnosti.ua

Віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко розповів в ефірі телеканалу Інтер, як влада буде боротися з бідністю і підтримуватиме вітчизняного виробника.

"Сьогодні  є три основні проблеми,  які ми будемо вирішувати в перший чергу. Перше – підтримувати власного товаровиробника. Нам потрібно підтримати своїх виробників, нам потрібно провести нову індустріалізацію країни", - підкреслив він.

Тігіпко додав: "Друге – ми повинні створити додаткові робочі місця. Ця проблема більш за все турбує українців. Ми повинні мати комплексу програму розвитку робочих місць".

"Третя позиція – нам потрібна комплексна програма щодо  боротьби з бідністю. Підтримаємо виробника, поможемо робочими місцями і  після цього ми повинні підтримати людей, яким у країні найважче – підтримати боротьбу з бідністю", - наголосив Тігіпко.

Він наголосив, що все ж головним зараз є підтримувати вітчизняного виробника.

"Це дуже просто, коли ми говоримо про свого товаровиробника і особливо в той період, коли приходить бізнес, ми чітко повинні думати, яким чином його захистити. Перше – ми дали пільги товаровибнику, якщо він відкриває нові робочі місця. Нещодавно ми прийняли три закони відповідно. Такими комплексними рішеннями ми повинні підтримати якраз власного товаровиробника. Таких рішень може бути кілька десятків. Ми зараз почали приймати такі рішення, але я  можу сказати, що це вимагає підтримки і розвитку", - наголосив віце-прем'єр-міністр.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів про основні завдання влади на майбутнє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути