Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2012 11:57

Тігіпко розповів при яких умовах будуть надаватися пільги підприємствам

Тігіпко розповів при яких умовах будуть надаватися пільги підприємствам
Сергій Тігіпко розказав про пільги для підприємств. Фото: zp.comments.ua.

В Україні нещодавно були прийняті 3 нових законопроекти про стимулювання інвестиційної діяльності пріоритетних галузей економіки щодо створення нових робочих місць.

Про це заявив віце-прем'єр-мініст, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час конференції "Нова індустріалізація, зайнятість та достойні умови праці".

"Вони були нещодавно прийняті, але ще не підписані президентом. Ці законопроекти можуть біти надзвичайно цікаві для бізнесу. Ми говоримо про пільги з податку на прибуток на 10 років. Ми говоримо про нульову ставку від'їзного мита на нове обладнання , яке не виготовляється", - зауважив міністр соціальної політики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко обіцяє створити 6 мільйонів робочих місць всього за 8 років

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Віктор Янукович вчинив мудро щодо "мовного" закону - Тігіпко

"Ми говоримо про вексель на ПДВ на 60 днів на обладнання, яке не завозиться і знову ж таки не виготовляється в Україні. Закони створюють можливості не тільки для великого бізнесу, але й для малого та середнього. Обсяг інвестицій починається з 500 тисяч євро і збільшується при зростанні самого бізнесу", - додав Тігіпко.

Також він зауважив, що згідно до цих законопроектів, то на пільги можуть розраховувати ті підприємства, що дійсно можуть інвестувати грошима у виробництво і у обсязі.

"Що стосується середнього бізнесу, то на пільги можуть розраховувати підприємства, що інвестують не ніж мільйон євро, що стосується великого бізнесу — не менше трьох мільйонів євро, - резюмував міністр.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів при яких умовах будуть надаватися пільги підприємствам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути