Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2012 01:39

Тігіпко розповів, через що зросли рейтинги Партії регіонів

Тігіпко розповів, через що зросли рейтинги Партії регіонів
Сергій Тігіпко похвалився економічним зростанням. Фото: argumentua.com

ПР із самого початку ставила собі за мету побудувати вертикаль влади.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав віце-премєр-міністр Сергій Тігіпко.

"Якщо прослідкувати, що відбувалося за останні місяців шість, то рейтинги Партії регіонів  неухильно зростали. Залежить це не від того, що ми зараз обіцяємо,а, в першу чергу, що ми робимо. В 2010 році у нас був вибір – ми могли дочекатися економічного зростання, після цього піднімати економічні стандарти, десь на 1-2% більше, ніж економічне зростання. Але ми почали одразу піднімати і заробітну платню і пенсію. В решті-решт  ми зараз маємо хорошу і зарплатню і пенсію. В решті ми сьогодні маємо зараз хороша економічне зростання. Якраз такий темп ми мусимо задавати", - розповів він.

Тігіпко додав: "Багато може бути претензій до влади, але люди дивляться, що відбувається з їхніми пенсіями та зарплатнею".

Віце-премєр заперечив, що уряд скоротив субсидії: "Сьогодні кожна працююча людина має право на субсидії, якщо у неї витрачається більше 15% на комунальні послуги, а до нас було 20%. Ми одразу отримали більше кількості родин, які отримують субсидії. Ми зацікавлені в тому, щоб люди отримували більші субсидії".

Тігіпко додав, що влада досягла дві свої основні мети, які ставила перед собою із самого початку:

"Може комусь це здавалося популізмом і  ризиком, але ми мали дві позиції - ми знали, що ми зможемо побудувати вертикаль влади і  ми це побудували. У нас сьогодні президент, Кабінет міністрів і більшість в парламенті діють як єдине ціле. І друге, що ми знали, що якщо підніматимемо соціальні стандарти, то безумовно це впливатиме на економічне зростання. І ці дві позиції спрацювали гарно".

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко розповів, через що зросли рейтинги Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути