вівторок, 05 квітня 2011 15:20

Тігіпко потрапив у "політичний капкан" - "бютівець"

Тігіпко потрапив у "політичний капкан" - "бютівець"

Фракція "БЮТ-Батьківщина" у разі виникнення питання про відставку віце-прем'єра Сергія Тігіпка проголосує за.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Сергій Сас.

"Тому що у нас інший підхід, аніж у нього. Ми не хочемо, щоб "реформи" здійснювалися за рахунок простих громадян", - пояснив він.

Політик наголосив, що через пенсійну реформу віце-прем'єр потрапив у "політичний капкан".

"Його позиція як економіста та політика полягає в тому, що без пенсійної реформи а-ля Тігіпко в запропонованому ним варіанті Україна не може далі рухатися. Він має відповідати за свої слова. З вуст влади звучать заяви про відтермінування реформи. Я думаю, це робиться не випадково. Тому що дається установка з Банкової (Адміністрації президента – Gazeta.ua). Там пишеться левова частина законопроектів, які стосуються реформаторських речей. Це не секрет", - зазначив Сас.

За словами "бютівця", Тігіпко свого часу погодився бути заручним ситуації.

"Влада ніби нічого не втрачає. Просто разом із іншим знищує свого конкурента. Його результати на президентських виборах викликали певні непорозуміння. Хоча це і була чиста випадковість. У нас є електорат, схожий на перекоти-поле. Він, не маючи сталих позицій, орієнтується на нові заклики. Зараз рейтинг Тігіпка впав. Його відсоток на місцевих виборах абсолютно не кореспондується із тим, що був на президентських. Таке падіння змушує власника цих електоральних підтримок задуматися з точки зору перспективи", - зауважив депутат.

Нагадаємо, віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявив, що якщо у червні-липні не буде прийнята пенсійна реформа, він піде у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко потрапив у "політичний капкан" - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути