середа, 10 березня 2010 11:33

Тігіпко погодився працювати в команді Януковича

Тігіпко погодився працювати в команді Януковича

Лідер партії "Сильна Україна" Сергій Тігипко погодився працювати в уряді України, який буде створено найближчим часом, повідомили в прес-службі президента в середу.

У прес-службі відзначили, що зустріч глави української держави Віктора Януковича з Тігіпком відбулася в середу вранці. Раніше вони також зустрічалися і у вівторок увечері.

"Сергій Тігіпко не належить ні до однієї їх парламентських партій. Народ України надав йому значну підтримку на минулих президентських виборах, висловившись, таким чином, за зміни і реформи. Тігіпко - хороша кандидатура для того, щоб керувати економічним блоком", - цитує Януковича його прес-служба.

Нагадаємо, що учора Янукович запропонував лідерові партії "Фронт змін" народному депутатові Арсенію Яценюку пост віце-прем"єра з економічних питань в майбутньому уряді. Проте той відмовився і заявив, що переходить в опозицію.

Зараз ви читаєте новину «Тігіпко погодився працювати в команді Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути