четвер, 28 квітня 2022 13:28

"The New York Times" назвала спільний телемарафон без опозиції найбільш суперечливим кроком Зеленського

  Журналіст "The New York Times" Эндрю Крамер: "Найбільш суперечливим кроком Зеленського було об’єднання шести телевізійних редакцій в один канал"
Журналіст "The New York Times" Эндрю Крамер: "Найбільш суперечливим кроком Зеленського було об’єднання шести телевізійних редакцій в один канал"

Спільний марафон українських телеканалів, до якого не долучили проукраїнські опозиційні медіа, є одним з найбільш суперечливих кроків Володимира Зеленського.

Про це пише журналіст видання "The New York Times" Ендрю Крамер.

Об'єднання шести телекомпаній, які раніше конкурували, в єдине джерело новин - це спірне рішення, яке розчарувало прихильників свободи слова, йдеться у статті.

"Мабуть, найбільш суперечливим кроком Зеленського було об'єднання шести телевізійних редакцій в один канал зі спільним репортажем. У групу не входив головний опозиційний телеканал "5 канал", який пов'язують з Порошенком", - пише автор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вимагаємо повернути в ефір "Еспресо", "Прямий" і "5 канал" – фракція "Європейська Солідарність"

Зеленський позиціонував цей крок як необхідний для національної безпеки. Опоненти вважають це тривожним прикладом тиску влади на інакомислення, і сподіваються, що це не "використовуватиметься, щоб придушити політичних конкурентів", - пише NYT.

Уранці 4 квітня Концерн радіомовлення, радіозв'язку й телебачення вимкнув мовлення українських телеканалів у цифровій мережі Т2.

Зараз ви читаєте новину «"The New York Times" назвала спільний телемарафон без опозиції найбільш суперечливим кроком Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути