четвер, 16 серпня 2018 14:17

Тещі заздріть: розповіли про родинні статки судді, який звільнив Кернеса

Тещі заздріть: розповіли про родинні статки судді, який звільнив Кернеса
У родини судді Антонова знайшли коштовні машини та квартири. Фото: Городской Дозор

Суддя Київського райсуду міста Полтави Андрій Антонов має 1 земельну ділянку, в той час як батьки його дружини - 3 квартири, Mercedes-Benz ML 250 та BMW 520i. Про це повідомляє програма Bihus.Info.

2010-го тесть судді Юрій Романенко придбав квартиру площею 34 кв. м по вулиці Богдана Хмельницького, 11 у Полтаві. У червні 2018-го він купив ще одне 43-метрове помешкання у провулку Ломаному, 36. 2014-го теща Антонова Ніна Романенко також стала власницею 47-метрової квартири у полтавській новобудові по вулиці Гожулівській, 30. На даний час сукупна вартість всієї цієї нерухомості складає близько $50-55 тис.

2012-гоі Ніна Романенко придбала новий Mercedes-Benz ML 250 CDI 4MATIC. Торік вона також стала власницею BMW 520i 2015 р. в. Зараз подібні Mercedes-Benz коштують близько $40-45 тис., а BMW - від $30 до 40 тис. Тесть і теща судді ніколи не займалися бізнесом, тому звідки у них кошти на купівлю квартир і люксових автівок, незрозуміло.

Сам Андрій Антонов у своїх деклараціях за 2014-2017 роки із нерухомості вказує лише земельну ділянку у Полтаві площею 1000 кв. м. Пересувається суддя нібито на старенькому Opel Vectra 1993 р. в. і мотоциклі Honda NM. Згідно з біографією, у Київському районному суді він працює останні 14 років, до цього проходив службу в органах внутрішніх справ і податковій міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луценка не бачать провини із "пшиком" навколо справи Кернеса

Його батько Володимир Антонов також понад 30 років був суддею у Полтаві та Харкові. 2014-го після свого виходу на пенсію придбав новенький кросовер BMW X5. Зараз ціни на такі автівки в салонах залежно від комплектації коливаються в межах від $55 до 80 тис. Інший син Антонова Сергій також пішов по юридичній лінії та зараз працює суддею Октябрського райсуду Полтави.

10 серпня суддя Андрій Антонов закрив кримінальне провадження проти мера Харкова Геннадія Кернеса через неявку прокурорів. Кернеса та його 2 охоронців звинувачували у викраденні, побитті та погрозі вбивством 2 активістів Євромайдану. Після цього Національне агентство із запобігання корупції почало повну перевірку декларацій судді.

Зараз ви читаєте новину «Тещі заздріть: розповіли про родинні статки судді, який звільнив Кернеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути