пʼятниця, 21 вересня 2012 17:01

Тернопільський кандидат-пророк вимагає в опонентів знятися з виборів

Кандидат в нардепи від Тернополя Мирослав Копак, який в офіційній передвиборній програмі називає себе пророком Божим, вимагає у всіх своїх опонентів знятися з виборів і підтримати його.

"Всі вони показують з себе великих християн. Перед виступами хрестяться, а часом і прощі організовують, так ніби вони священники. Але якби вони вважали себе християнами, то мали б зняти свої кандидатури, і підтримати мене – пророка, якого вибрав Бог. Я їм це скажу, коли буду виступати на радіо", ? заявив Gazeta.ua Мирослав Копак.

Автор: Фото: Андрій Янович
 

Сім років тому Копак брав участь в виборах мера Тернополя. Зайняв останнє – 21 місце. Пророком себе вважає з 2009-ого року. Тоді, під час епідемії грипу помер його 81-річний батько.

„Влада визнала, що той день був піком епідемії. Люди такі залякані були, що навіть на похорон боялися прийти, щоб не заразитися. Я собі тоді подумав, чого воно так з Тернополя та епідемія почалася. Дійшов висновку, що то Бог посилає знак, що треба молитися, і навертатися до віри. Той знак був переданий людям через мого батька, і, відповідно, через мене. Бог же не може прийти і сказати: „От я, шановні, надсилаю вам лихо, щоб ви мене слухалися". От він і вибрав мене як посланника", ? запевняє кандидат.

Автор: Фото: Андрій Янович
 

Копак вірить, що пройде в парламент, бо вважає, що за нього проголосують всі віруючі люди міста.

„Кожного ж цікавить життя вічне. Ми не знаємо, яке воно буде, але знаємо, що буде довге. І тоді Господь спитає кожного: „Шановний тернополянине, ти проголосував на тих виборах за мого посланника, пророка Мирослава Копака? Якщо за мене не проголосують, то що будуть Господу казати?"

Автор: Фото: Андрій Янович
 

Копак є одним з 13 кандидатів в нардепи по мажоритарному окрузі № 163, куди входить Тернопіль. Число кандидатів він також вважає знаковою цифрою, яка повторює кількість присутніх на Святій вечері.

Зараз ви читаєте новину «Тернопільський кандидат-пророк вимагає в опонентів знятися з виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути