четвер, 08 квітня 2021 14:52

Терехов засвітився в Туреччині, поки Харків ставить рекорди по Covid-19

У Харкові лютує пандемія. Не всіх важких пацієнтів можуть госпіталізувати, а секретар Харківської міськради в компанії депутатки Харківської облради, екс-керівниці "Харьковских Известий" Ганною Кузнєцовою перебуває у дорогому готелі Туреччини.

Відповідні фото опублікував Telegram-канал "Харків. Бої без правил", передає RegioNews.

На фото видно, як Терехов йде через хол готелю в компанії Кузнєцової.

 
 
 
 

Раніше цей же Telegram-канал опублікував у себе інформацію про те, що Терехов зупинився в готелі Maxx Royal Belek Golf Resort і заплатив більше 10 тисяч євро. Готель позиціонується як "розкішний готель для найвимогливіших туристів".

5 квітня депутатка Харківської міськради Аліна Мустафаєва повідомила, що Ігор Терехов в суботу ввечері полетів на відпочинок до Туреччини.

Вона заявила, що вважає неправильним кидати місто, коли цифри хворих весь час зростають. "Нам потрібно кинути всі сили для того, щоб взяти під контроль ситуацію. Нам потрібно боротися з цією напастю, і відпочивати саме зараз не час", — сказала Мустафаєва.

У вівторок, 6 квітня, Терехов розмістив в своєму Telegram-каналі інформацію про те, що він перебуває з робочим візитом на турецькому заводі по виробництву автобусів "Карсан".

Останні два тижні Харків знаходиться на межі катастрофи за темпами поширення коронавируса. Кожен день в місті фіксуються нові антирекорди. За минулу добу зафіксовано 869 випадків. Для порівняння, на день раніше було 697.

Хворих з Харкова, яких не змогли госпіталізувати в лікарні міста, везуть в медустанови області. Крім того, за даними перевірки НСЗУ, фактична кількість ліжок для госпіталізації хворих коронавірусом не відповідає заявленому в двох міських лікарнях і двох відомчих лікарнях "Укрзалізниці".

Весь цей час міська влада відмовляється вводити "червону зону". Відзначимо, що всі показники для цього вже кілька днів як перевищені. Крім того, серйозно зросла кількість госпіталізацій дітей з важкою формою хвороби.

Зараз ви читаєте новину «Терехов засвітився в Туреччині, поки Харків ставить рекорди по Covid-19». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути