Ексклюзиви
понеділок, 05 липня 2021 16:40

Телеканал "Дом" показав карту Росії з Кримом - керівництво каже про провокацію

Телеканал "Дом" показав карту Росії з Кримом - керівництво каже про провокацію
На телеканалі "Дом" опублікували карту РФ з окупованим Кримом як частиною Росії. Фото: Гончаренко

Державний телеканал "Дом", який транслюють для тимчасово окупованих територій, показав в ефірі передачі "Русский дневник" окупований Крим як частину Росії. Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

"На телеканалі "Дом" публікують карту РФ з окупованим Кримом як частиною Росії. Канал фінансується з українського бюджету, а його відкриттям так хвалився Зеленський", – написав депутат. Також додав, що пізніше відео з мапою з доступу прибрали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меладзе й Atlas Weekend: бойкот фестивалю поширюється

Телеканал заявив, що інцидентом зайнялася Служба внутрішньої безпеки. Керівництво звернулося до СБУ та на час розслідування відсторонило від роботи всіх причетних до проєкту. Інцидент вважають провокацією.

"Подібної графічної заставки немає в розпорядженні каналу. Як вона потрапила в один з випусків – невідомо", – йдеться в заяві каналу.

Мережа магазинів "Алло" в Україні потрапила в скандал з картою анексованого Криму. На сайті магазину, в розділі "мережа відділень", Крим позначили окремо від материкової України. Пізніше стало відомо, що мережа без жодних пояснень змінила мапу: Крим і материкову Україну показали разом.

Зараз ви читаєте новину «Телеканал "Дом" показав карту Росії з Кримом - керівництво каже про провокацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути