субота, 13 березня 2021 09:57

"Телефон почервонів від дзвінків" - депутати злякалися відповідальності за Харківські угоди

"Телефон почервонів від дзвінків" - депутати злякалися відповідальності за Харківські угоди
Данилов розповів про дзвінки від депутатів стосовно Харківських угод. Фото: Слово і Діло

Секретар РНБО Олексій Данилов розповів на шоу Савіка Шустера, що телефон у нього розривався від дзвінків від депутатів. Запевняли, що не голосували за Харківські угоди. Перед цим СБУ доручили перевірити всіх депутатів, які брали участь в цьому голосуванні. Підозрюють державну зраду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли вирішувалась доля Харківських угод - Зеленський виступав перед Януковичем та Медведєвим

"Тоді питання, як це відбувалося і хто взагалі голосував. Коли нам закидають, що депутати не мають взагалі нести жодної відповідальності, то я не можу погодитись. Оскільки ці депутати можуть збиратися, голосувати за бозна-що і за це не нести жодної відповідальності. Це навіть не вкладається в жодну логіку. Я чітко розумію 80 статтю Конституції і багато інших речей. Але ті наслідки, після того як відбулися ці речі, ми відчуваємо на собі. Ми не можемо залишити все це без з'ясування обставин", - заявив Данилов, пише Апостроф.

21 квітня 2010-го, колишній президент України, якого Верховна Рада позбавила цього звання, Віктор Янукович у Харкові та президент Російської Федерації Дмитро Медведєв підписали угоду, за якою термін перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі подовжили з 2017-го до 2042 року з автоматичним продовженням на 5 років. Серед тих, хто голосував: Рінат Ахметов, Володимир Литвин, Святослав Піскун, Віталій Хомутиннік, Олена Бондаренко, Юрій Мірошниченко - член ЦВК, Сергій Головатий - суддя КСУ, Сергій Ківалов, Анатолій Кінах, Петро Симоненко, Давид Жванія, Ігор Палиця, Андрій Деркач.

Зараз ви читаєте новину «"Телефон почервонів від дзвінків" - депутати злякалися відповідальності за Харківські угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути