пʼятниця, 09 грудня 2011 18:02

Телебачення мало б мене благати і руки мені цілувати - Кендзьор

Телебачення мало б мене благати і руки мені цілувати - Кендзьор

Народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор поскаржився на те, що відзняті ним унікальні історичні кадри, які відображають 20-літню історію України, нікому не потрібні. Більше того, на парламентському телеканалі "Рада" цензура не пропустила його авторську передачу "Лабіринтами незалежності".

Про це політик розповів у коментарі Gazeta.ua.

Зокрема, Кендзьор відзначив, що його передача вийшла до 20-річчя незалежності України.

"Я маю відзняту унікальну історичну хроніку. Так сталось, що у мене всі роки була під рукою камера, яка фіксувала усі події. За такі унікальні речі державний телеканал мав би просити, благати і руки мені цілувати, щоб я поділився тими матеріалами", - сказав парламентарій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кендзьору шкода, що українців у ВР захищають лише кілька депутатів

За словами нардепа, у "Лабіринтах незалежності" він спробував відповісти на запитання про те, що сталось з Україною сьогодні.

"За 20 років новітньої історії ми повернулись на те місце, звідки стартували. Цей факт підтверджує те, що на 20-му році незалежності України парламент приймає закон про червоний сталінський прапор, 9 травня увесь Хрещатик обвішаний червоними прапорами, в Україні відновлюються пам'ятники катові українського народу Сталіну. Як кажуть, ми вже приїхали, і далі вже їхати нікуди", - зауважив Кендзьор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бронепоїзд" Кендзьора готовий поїхати з Ради

Депутат зазначив, що коли його програма підняла ці теми і дійшла висновку, що українці досі не пройшли процедури декомунізації та десталінізації нашого суспільства, раптом "завили фракції комуністів, регіоналів і "славне" керівництво телеканалу "Рада".

"На тому моя програма була закрита. Спроба її відновити завершилась фіаско. Бачу, що нікому це не потрібно. А це свідчить про те, що і Україна, як національна європейська держава, нікому не потрібна сьогодні. На жаль, ті теми, яка брала моя програма, не вписуються у плани сьогоднішньої влади і більшості в парламенті", - резюмував Кендзьор.

Зараз ви читаєте новину «Телебачення мало б мене благати і руки мені цілувати - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути