субота, 04 червня 2011 16:34

Тарасюк каже, що влада хоче засекретити розслідування смерті Чорновола

Тарасюк каже, що влада хоче засекретити розслідування смерті Чорновола

Таємнича ексгумація тіла В'ячеслава Чорновола дає підстави для настороження, чи не намагається влада усунути єдине свідчення злочину проти нього. Про це заявив голова Народного руху України Борис Тарасюк.

"Про необхідність проведення ексгумації тіла Чорновола нам було відомо давно. Про це ми говорили під час зустрічі з Генпрокурором ще в березні. Він сказав, що це необхідно, щоб підкріпити одну з версій слідства. На той момент не було згоди членів сім'ї. Після отримання такої згоди, ексгумацію провели. Звичайно, нам, як членам партії, не повинні були нічого повідомляти, проте сім'я повинна була б про це знати. Думаю, влада хоче засекретити цей процес для того, щоб прибрати його з-під будь-якого контролю", - підкреслив Тарасюк, якого цитує прес-служба НРУ.

Він повідомив, що звертався в МЗС на прохання Генпрокуратури і надав конкретні контакти міжнародних установ, які займаються ідентифікацією тіл і є неупередженими в цих процесах.

"Але, на жаль, вся ця робота покладена в ящик. Їм не потрібні незалежні міжнародні експертизи. Вони, очевидно, хочуть убезпечити себе від несподіваних результатів", - переконаний політик.

Нагадаємо, В'ячеслав Чорновіл трагічно загинув в автокатастрофі на трасі Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року. Розслідування справи про його загибель до цих пір не завершено.

2 травня з'явилась інформація про те, що вночі представники Генпрокуратури таємно від родичів провели ексгумацію тіла Чорновола. 

Зараз ви читаєте новину «Тарасюк каже, що влада хоче засекретити розслідування смерті Чорновола». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути