середа, 09 січня 2013 13:55

"Такими кроками випалюються залишки репутації" - експерт про акцію непокори Тимошенко

"Такими кроками випалюються залишки репутації" - експерт про акцію непокори Тимошенко
Володимир Цибулько. Фото: telegraf.com.ua

Хоча лідером та іконою "Батьківщини" завжди була та буде екс-прем'єр Юлія Тимошенко, проте низка її останніх гучних заяв може нашкодити її репутації.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько, коментуючи рішення Тимошенко про початок акції громадянської непокори.

Експерт висловив думку, що акція Тимошенко та її "голосні заяви на деякий час роблять її центром уваги преси, але на кілька днів, не більше. Якщо така акція ж буде синхронізована з діями інших політичних середовищ, то це може мати певний ефект, але не мотиваційний ефект для електорату Тимошенко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокуратурі акцію непокори Тимошенко вважають незаконною - "це каприз Юлії Володимирівни"

Цибулько переконаний, що "Тимошенко треба було вмонтуватися в новинний політичний ряд". "Тому що Верховна Рада набуває більше ознак організованості і цивілізованості у відносинах, і коли Рада запрацює на повну силу, і соратники Тимошенко займуться роботою в комітетах, то може статись так, що вона своїми інформаційними посилами не буде вмонтовуватися, навіть в логіку поведінки своєї політичної сили", - додав він.

В свою чергу експерт додав, що в "Батьківщині" немає іншого лідера. "Якби не робили лідера із Турчинова та Яценюка, реальною іконою політичною для цієї політичної сили була, є, буде Тимошенко. Проте є політичні будні, коли доводиться вирішувати оперативно різноманітні питання", - підкреслив Цибулько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко і Ко вдалися до новорічних приколів - Олійник

Окрім того, говорячи про те, що такі кроки Тимошенко це бажання нагадати про себе та підняти свій рейтинг, він додав: "Як правило, такими кроками випалюються залишки репутації, тому тут небезпечно грати. Можливо вона оцінює ситуацію по-своєму, і з її точки зору такі рішення є раціональними".

Нагадаємо, екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила у вівторок акцію громадянської непокори. Також вчора Тимошенко повідомила про підозри щодо спроби сторонніх осіб додати отруйні речовини до миючих засобів та косметики, якими вона користується.

Зараз ви читаєте новину «"Такими кроками випалюються залишки репутації" - експерт про акцію непокори Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

69

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути