вівторок, 22 лютого 2011 18:59

Табачника відправили в космос

В Івано-Франківську на Вічевому майдані стартувала акція "Табачнику, лети геть!", яку організувала і провела "Студентська Свобода".

На центральній площі міста зібралося кілька сотень молодих людей, щоб запустити у космос портрет міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Щоправда тільки із третього разу вдалося запустити його зображення у космос, після чого пролунали радісні вигуки та оплески.

"Портрет горе-міністра ми відправили в космос на гельових кульках саме синьо-білого забарвлення, що символізують Партію регіонів. Адже нинішня влада на чолі з Януковичем, яка представляє цю політичну силу, жодним чином не реагує на численні звернення громадськості про зняття з посади українофоба Табачника", – сказав координатор "Студентської Свободи", депутат облради Василь Попович.

Учасники флеш-мобу письмово висловили свої побажання з приводу діяльності міністра та приклеїли стікери на його зображення. "Табачник, лети геть!", "Нам набридли твої реформи" – такі написи були на опудалі міністра.

Також у символічну банку збирали з присутніх по п'ять копійок Табачникові на квиток до Москви.

За словами Василя Поповича, члени "Студентської Свободи" вирішили таким чином позбутися українофоба Табачника і вже вкотре виступити проти його антиукраїнської політики.

У "Студентській Свободі" запевнили, що "антиТабачні" акції проходитимуть в Івано-Франківську доти, поки міністр Табачник не буде відправлений у відставку.

Депутат Василь Попович звернувся до ректорів ВНЗ Прикарпаття з проханням не виконувати сліпо накази Табачника, адже таким чином вони приєднуються до знищення всього українського.

Зараз ви читаєте новину «Табачника відправили в космос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути