пʼятниця, 28 жовтня 2011 10:32

Табачник зібрав у Києві тисячу вчителів, аби отримати пораду

Табачник зібрав у Києві тисячу вчителів, аби отримати пораду

У Центрі культури та мистецтв НАУ у Києві розпочався з'їзд вчителів. На нього приїхало 974 делегати з усіх областей, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Їм роздають матеріали до з'їзду, зокрема, проект закону про освіту, а також Національної стратегії розвитку освіти на 2012-2021 роки.

Перед входом до будівлі активісти партії ВО "Свобода" роздають листівки із заголовком: "Олігархічному режиму освічені українці не потрібні". У них закликають "не дозволити Табачнику зруйнувати майбутніх дітей", "геть українофобів Табачника".

Окрім цих листівок націоналісти роздають інші із закликом: "Задумайтесь, чи потрібна вам така освіта. Вас зібрали тут, щоб банально використати. Від вас чекають підтримки, а коли отримаєте її ви самі?"

У президії з'їзду, окрім Табачника, перебувають нардепи від Партії регіонів Максим Луцький та від КПУ Катерина Самойлик, губернатор Дніпропетровщини Олександр Вілкул та ще близько десяти працівників освіти.

Зараз ви читаєте новину «Табачник зібрав у Києві тисячу вчителів, аби отримати пораду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути