четвер, 01 березня 2012 14:50

Табачник порадив молоді йти в інженери

Табачник порадив молоді йти в інженери

Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник радить молоді вступати на інженерні, будівельні та IT-спеціальності.

"Я хотів би молоді побажати, щоб ми більше прагнули бути інженерами, будівельниками, архітекторами, комп'ютерниками. Хоча в країні потрібні економісти, але, я думаю, що краще бути хорошим інженером, ніж посереднім економістом", - сказав Табачник, виступаючи на відкритті III міжнародної виставки "Сучасні освітні заклади - 2012" в четвер в Києві.

Він особливо зазначив важливість проведення подібних виставок, оскільки саме на них абітурієнти можуть визначитися з вибором вузу для навчання.

В ході церемонії відкриття міністр вручив дипломи переможцям рейтингового виставкового конкурсу в номінаціях: "Лідер вищої освіти України", "Лідер післядипломної освіти України", "Лідер наукової діяльності" та "Лідер міжнародної діяльності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Табачник відчуває, що вічно не сидітиме у своєму кріслі

На виставці представлено стенди 765 навчальних закладів різних рівнів і форм власності, навчально-методичних центрів, наукових установ, асоціацій, видавництв з 27 регіонів України, а також Росії, Чехії, Естонії, Швейцарії, Словаччини, Польщі, США.

Зараз ви читаєте новину «Табачник порадив молоді йти в інженери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути