Ексклюзиви
пʼятниця, 03 червня 2011 18:43

Табачник "дістав" Януковича?

Табачник "дістав" Януковича?

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник "дістав" вже навіть президента України Віктора Януковича. Тому глава держави може піти на те, щоб "зарізати цю священну корову".

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський.

Зокрема, він зазначив, що звільнення Табачника напрошується вже давно.

"Табачник якраз і є тією людиною, яка ні в грош ставить Януковича і виконує усі вказівки "со старой площади в Москве", - уточнив політик.

Він припустив, що поведінка міністра освіти дратує президента.

"Ймовірно, Януковичу на певному етапі це не подобається", - сказав Корчинський, нагадавши, що Табачника свого часу лобіював патріарх Кирил. Тому, на його думку, відставкою українського чиновника будуть обурені в уряді Росії.

"Чи піде Янукович зараз на такий демарш, щоб зарізати цю "священну корову", сказати важко. Але очевидно з цих слів, що Табачник нарешті вже дістав і Януковича теж", - резюмував лідер "Братства".

Нагадаємо, Віктор Янукович попередив міністрів з гуманітарного блоку уряду про можливе звільнення через низький рівень їхньої діяльності.

Він звернувся до міністра культури Михайла Кулиняка, міністра освіти, науки, молоді та спорту Дмитра Табачника та голови Державної служби молоді і спорту Равіля Сафіулліна: "Якщо ви будете проводити таку політику ... Ви закінчите тим, чим закінчили ваші попередники на останньому засіданні уряду" (звільненням - ред.).

Зараз ви читаєте новину «Табачник "дістав" Януковича?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути