середа, 29 січня 2014 06:53

Святошинський суд примушує "Київстар" до "здачі" абонентів

Святошинський суд примушує "Київстар" до "здачі" абонентів

Святошинський райсуд Києва надав слідчому Святошинського райуправління міліції право тимчасового доступу до документації мобільного оператора "Київстар" для проведення розслідування блокування Києво-Святошинського суду та Святошинського райуправління міліції Києва 10 січня.

Про це сказано в ухвалі суду.

Слідчий Святошинського райсуду одержав тимчасовий доступ до документації "Київстару", що існує в друкованому й електронному вигляді з вказівкою даних про тривалість з'єднання, тип з'єднання (без розкриття змісту), IMEI і IMSI з прив'язкою до місцевості із зазначенням адреси установки базової станції (ретрансляційної антени) і азимуту, а також інформацію про з'єднання нульової тривалості розмов, що стосується абонентів, які перебували в зоні блокування протестувальниками будівель Києво-Святошинського суду та Святошинського РУВС за період часу з 18:00 10 січня по 4:00 11 січня.

Термін дії постанови слідчого судді - 30 днів.

У випадку невиконання постанови про тимчасовий доступ до речей і документів суд вправі винести постанову про дозвіл на проведення обшуку з метою відшукання й вилучення зазначених речей і документів.

З огляду на загрозу розголошення відомостей про хід розслідування кримінального провадження, суд вважає можливим розглянути клопотання без фіксації технічними засобами, а також під час відсутності прокурора і представника компанії "Київстар".

Як відомо, 11 січня міліція відкрила кілька кримінальних проваджень за фактами хуліганства і втручання у діяльність Києво-Святошинського суду Київської області.

 

11 людей було госпіталізовано в результаті сутичок біля Києво-Святошинського суду і Святошинського РУВС у Києві 11 січня.

 

Прокуратура Києва почала розслідувати застосування сили спеціальним підрозділом "Беркут" і побиття колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під час сутичок біля Києво-Святошинського суду та Святошинського РУВС у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Святошинський суд примушує "Київстар" до "здачі" абонентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути