четвер, 16 січня 2014 16:39

Стан здоров'я судді "васильківських терористів" погіршився - головлікар

Стан здоров'я судді "васильківських терористів" погіршився - головлікар
Юрій Бурбела. Фото: nbnews.com.ua

Стан здоров'я судді Києво-Святошинського суду Київської області Юрія Бурбели, який виносив 10 січня вирок "васильківським терористам", погіршився, повідомив головний лікар Київської обласної клінічної лікарні Микола Анкін.

"Пацієнту стало гірше, у нього була гіперкриза", - сказав головлікар.

Також він повідомив, що, можливо, у четвер в лікарню приїде заступник міністр охорони здоров'я, щоб, зокрема, надати консультацію щодо лікування судді.

Як повідомлялося, 10 січня Києво-Святошинський суд Київської області визнав винними "васильківських терористів" Ігоря Мосійчука, Володимира Шпару і Сергія Бевза в намірі скоїти вибух пам'ятника Леніну у Борисполі під час святкування Дня незалежності в 2011 році і засудив кожного з них до 6 років позбавлення волі. Активісти намагалися перешкодити виїзду автозаку з ув'язненими. Сталися сутички між "беркутівцями" і мітингувальниками.

Двома днями пізніше з'явилася інформація про те, що Ю.Бурбела госпіталізований в одну із столичних клінік у важкому стані. 13 січня її підтвердили заступник генерального прокурора України Віктор Войцишен і головлікар лікарні Н.Анкін. "Бурбела зараз знаходиться в реанімації з діагнозом мікроінсульт. Його стан стабільний, задовільний", - повідомив головний лікар, додавши, що суддя буде переведений у відділення неврології "сьогодні-завтра".

Тим часом інформоване джерело повідомило, що Ю.Бурбелі напередодні винесення вироку і після нього нібито погрожували, що і спровокувало погіршення стану його здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Стан здоров'я судді "васильківських терористів" погіршився - головлікар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути