четвер, 30 серпня 2012 11:37

Матюкливий "свободівець" закликав українців до масових акцій громадянської непокори

Матюкливий "свободівець" закликав українців до масових акцій громадянської непокори
Юрій Михальчишин зачитав звернення до українців, яке проголосували майже одностайно. Фото: galinfo.com.ua

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати проголосували за звернення до громадян із закликом до проведення масових протестних акцій та акцій громадянської непокори.

Звернення зачитав депутат від фракції всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрій Михальчишин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам потрібен проукраїнський диктатор" - Сашко Лірник

Текст звернення:

Звернення до українців

"Підписання президентом України антидержавного та антиукраїнського за формою й змістом Закону "Про засади державної мовної політики" свідчить про перехід окупаційного режиму Януковича-Азарова-Табачника до політики відкритої русифікації та мовного геноциду титульної української нації.  Деукраїнізація інформаційного простору, русифікація освіти, науки, культури та публічної сфери свідчать про планомірну підготовку ментального плацдарму для згортання політичного та економічного суверенітету України в процесі інтеграції  з Російською Федерацією.

Ненависть до всього українського, дискримінація українців за національною ознакою, репресії та переслідування свідомих українців стають візитною карткою маріонеткового режиму Януковича, який прискореними темпами прямує до ліквідації української державності.

Ми категорично не приймаємо нового витка колоніяльно-окупаційного режиму в Україні і готові всіма прийнятними методами протистояти новітній орді. Масові протестні заходи та акції громадської непокори є першим етапом розгортання національного спротиву, що продовжиться тотальною мобілізацією здорових національних сил українського народу для рішучої відсічі кремлівським агресорам та їх київсько-донецьким прислужникам. Парламентські вибори 28 жовтня 2012 року стануть прологом нової ери національно-визвольної та соціально-визвольної боротьби українців та принесуть довгоочікуване звільнення від чужинського гніту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" пікетували Банкову через "гламурного жлоба" Кирила

За звернення проголосували 72 депутати. 2 не голосували.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явилось відео, на якому кандидат у народні депутати від "Свободи" Юрій Михальчишин лається нецензурними словами на чоловіка, який знімає на відео його зустріч із виборцями. Потім молодий політик зривається і починає волати на людей. У "Свободі" запевнили, що на Михальчишина постійно здійснюється тиск, хоча лайку партійця вони не виправдовують.

Зараз ви читаєте новину «Матюкливий "свободівець" закликав українців до масових акцій громадянської непокори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути