Ексклюзиви
понеділок, 28 жовтня 2013 12:20

"Свободівці" крізь загорожу "Беркуту" пробилися до будівлі МВС

Нардепи від "Свободи" потрапили до приміщення Міністерства внутрішніх справ України. Раніше вхід до нього був заблокований.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук "свободівець" Олександр Аронець.

"Щойно народні депутати відчинили зачинені двері МВС і зайшли всередину. При цьому міліція і Беркут всіляко перешкоджали", - написав він.

На заході присутні глава партії Олег Тягнибок та народні депутати Андрій Іллєнко, Олексій Кайда, Ігор Сабій, Юрій Сиротюк, Святослав Ханенко, Ігор Янків, Олег Гелевей та Ігор Мірошниченко.

Автор: Фото: фейсбук
 
Нардеп від "Батьківщини" Леонід Ємець написав, що спочатку "двері до центрального входу Міністерства Внутрішніх Справ... виявилися замкнені на замок".

Автор: Фото: фейсбук
 
Нагадаємо 28 жовтня 2013 року активісти "Свободи" розпочали пікетування Міністерства внутрішніх справ України з вимогою припинити кримінальне переслідування націоналістів, яке, за інформацією прес-служби політсили, "значно посилилось останнім часом".

 

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" крізь загорожу "Беркуту" пробилися до будівлі МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

172

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути