четвер, 24 жовтня 2013 11:21

На 94-му окрузі Романюка балотуються одразу два Власенки

На 94-му окрузі Романюка балотуються одразу два Власенки
Сергій Власенко. Фото: www.segodnya.ua

Станом на ранок четверга на довиборах до парламенту в п'яти округах виявили бажання балотуватися 61 осіб, з яких 29 вже зареєстровані кандидатами.

У прес-службі ЦВК повідомляють, що найбільше кандидатів висунуто в 94 -му окрузі (Обухів, Київська область) - 26. Так, подали документи для реєстрації два повних однофамільці, у яких збігаються прізвище, ім'я та по батькові адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Володимировича Власенка (1967 року народження) - слідчий Ірпінського міського відділу ГУ МВС у Київській області, 1991 року народження і безробітний, 1977 року народження. Обидва самовисуванці.

У той же час у цьому окрузі вже зареєстрований єдиний кандидат від опозиції, висунутий ВО "Батьківщина" Віктор Романюк.

Також подав документи самовисуванець Остап Михайлович Семерак, пенсіонер, 1962 року народження, який також є повним однофамільцем опозиційного екс-народного депутата Остапа Семерака (1972 року народження), який заявив раніше, що не має наміру балотуватися, щоб не конкурувати з єдиним кандидатом від опозиції.

У цьому ж окрузі висунулися екс-народний депутат Юрій Кармазін, який також позиціонує себе як борця з нинішньою владою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проблемних округах можуть застосувати весь букет зловживань - експерт

Друге місце за кількістю бажаючих взяти участь у виборах посідає двісті двадцять третій округ, де документи для реєстрації кандидатами у народні депутати подали 18 осіб. Зокрема, подала документи про самовисування приватний підприємець Наталія Окунська, яка є колишньою дружиною адвоката Власенка .

Від опозиції в цьому окрузі зареєстрований кандидатом висуванець ВО "Свобода" Юрій Левченко. Подав також документи для реєстрації голова ради громадської організації "Об'єднана Батьківщина" самовисуванець Анатолій Артемчук. Заявила про самовисування в цьому окрузі адвокат Тетяна Монтян.

У 132- му окрузі (Первомайськ , Миколаївська область ) мають намір балотуватися 4 кандидати. У 194- му окрузі (Черкаси ) надійшли документи для реєстрації 9 -ти кандидатів. У 197- му окрузі (Канів, Черкаська область) висунуті 6 кандидатів.

Кандидати від опозиції уже зареєструвалися на округах.

Висування кандидатів на повторних виборах народних депутатів України в п'яти округах завершується 14 листопада. Вибори відбудуться 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «На 94-му окрузі Романюка балотуються одразу два Власенки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути