Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2012 09:54

"Свободівець" заявляє, що Пилипишин вночі фальшував вибори

"Свободівець" заявляє, що Пилипишин вночі фальшував вибори
Фото: twitter.com

"Свобода" заявляє, що вночі під час перерви в роботі ОВК 223, де йде боротьба між Юрієм Левченком та Віктором Пилипишиним,  відбувалося фальшування.

Про це заявив свободівець Олександр Аронець, пише "Українська правда".

"Оскільки вчора ОВК 223 зупинялась на нічну перерву, за цей час Пилипишину вдалось сфальшувати вибори, які з різницею в майже 1000 голосів перемагав Юрко Левченко", -  зазначив Аронець.

"Схема проста. Бюлетені відвозились назад на дільницю. Там мішки з бюлетенями скривалися і на бюлетенях за Левченка ставились додаткові позначки, таким чином роблячи ці бюлетені  недійсними", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пік навантаження ЦВК очікує у четвер та п'ятницю

"Сьогодні голови ДВК, де Левченко перемагав на 200-300 голосів, приходили в ОВК з пакетами з мокрими протоколами. Ці пакети були пошкоджені, що є формальною підставою для перерахунку. Під це додавались скарги спостерігачів, скарги,  які були написані вже після завершення підрахунку особами, що не були присутні при підрахунку + повноваження яких, згідно закону не встановлено! Отже згідно закону ОВК не має права призначати перерахунок!" – наголосив він.

"Власне якщо вони будуть перераховувати, на цих дільницях результат за Левченка буде суттєво зменшуватись через велику кількість зіпсутих бюлетенів", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На скандальному окрузі № 215 переміг свободівець Андрій Іллєнко

Аронець нагадав, що напередодні на засідання ОВК приїжджав член ЦВК Андрій Магера, який застерігав ОВК від таких дій, проте, схоже, члени ОВК надто мотивовані.

"Зарадити ситуації можна тільки скасувавши рішення ОВК про перерахунок голосів на таких дільницях, яких, очевидно, буде ставати ще більше. Для цього потрібен максимальний розголос та ОБОВ'ЯЗКОВО!! Присутність членів ЦВК в приміщенні ОВК", - вважає Аронець.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" заявляє, що Пилипишин вночі фальшував вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути