вівторок, 30 жовтня 2012 23:50

"Свобода" наполягатиме, аби ЦВК ще раз перевірила всі протоколи з ОВК

"Свобода" наполягатиме, аби ЦВК ще раз перевірила всі протоколи з ОВК
Руслан Кошулинський. Фото: www.svoboda.lviv.ua

Партія ВО "Свобода" наполягатиме на тому, аби Центральна виборча комісія перевірила всі протоколи з окружних виборчих комісій, оскільки вони часто різняться від тих данних, які відправляються до ЦВК.

Про це розповів керівник штабу партії ВО "Свобода" Руслан Кошулинський.

"Ми вимагатиме у ЦВК при прийомі протоколів ОВК, зокрема там, де є фальсифікації, там де ми зафіксували невідповідність протоколів з "мокрими печатками", які ми маємо, і діям окружних комісій, спів ставити повністю всі 100% протоколів,. Мається на увазі ті протоколи, які ми маємо, з тими даними, які подає окружна комісія. Тільки у такому випадку ми матиме об'єктивну ситуацію", - наголосив "свободівець".

"З огляду на те, що незважаючи на наявність у нас офіційних документів ОВК собі дають право фальшувати ці дані, відправляючи  до ЦВК", - додав він.

Кошулинський підкреслив, що саме такий механізм зараз активно застосовується по найбільш проблемним округам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На деяких округах Донеччини "Свобода" вийшла на третє місце

Він пояснив: "Оголошується результат в усній формі, та відправляються з ОВК до ЦВК такі данні, які в жодному разі не відповідають протоколам з "мокрими печатками". Ми зафіксували такі дії в 90-му окрузі в Білій церкві, в 189-му окрузі в Хмельницькій області, і у Києві у 215-му та 223-му округах. За нашими даними, які ми спостерігаємо, порівнюючи дані ЦВК і протоколів, тільки на 12 дільницях в межах одного округу,  забираючи механічно в одного кандидата і передаючи ці голоси, цифри іншому кандидату, провладний кандидат отримав плюс  339 голосів".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" наполягатиме, аби ЦВК ще раз перевірила всі протоколи з ОВК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути