понеділок, 25 березня 2013 15:40

"Свободівець" прийшов на прес-конференцію із шоломом спецназівця

"Свободівець" прийшов на прес-конференцію із шоломом спецназівця
Фото: gazeta.ua

Керівник Черкаського обласного осередку партії "Удар" Віталій Ілляшенко вважає, що на минулій сесії облради голову облдержадміністрації Сергія Тулуба врятувала погода.

"Лише холодна злива завадила прийти під стіни обласної адміністрації великій кількості людей, – заявив він під час прес-конференції в Черкасах. – Якби вони були, Сергія Борисовича від публічного звіту перед людьми не врятувала б ні міліція, ні загони тулубюгенду, які блокували вхід. Знаю, що захисникам Тулуба із числа спортивної молоді платили по 200 гривень за годину стояння під стінами обласної ради. Однак цієї суми наступного разу їм  буде мало, бо дехто пішов із мітингу з пошматованим одягом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жоден провладний кандидат не виграє вибори, після провалу з прибиранням снігу - експерт

Депутат обласної ради від фракції "Батьківщина" Анатолій Бондаренко стверджує, що чув, як захисники губернатора казали, що наступного разу вимагатимуть за свої послуги 300 гривень.

"Вони діяли спільно з міліцією: блокували вхід, не пускали журналістів. Казали, мовляв, такою є їхня громадянська позиція."

Керівник обласного осередку "Свободи" Юрій Ботнар прийшов на прес-конференцію з шоломом спецназівця з "Беркуту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВР показала Януковичу, що в його царстві все не так гарно — Кужель

"Шолом покинув котрийсь із міліціонерів, очевидно, добре діставши по голові. Знаряддя захисту валялося просто на землі. Номери були заклеєні. Мабуть, з метою конспірації. Шолом повернемо міліціонерам. Не вважаємо його своїм трофеєм. Це державне майно, за яке були заплачені гроші платників податків", – заявив він

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" прийшов на прес-конференцію із шоломом спецназівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути