четвер, 02 травня 2013 16:00

"Свободівець" порадив "невігласу" Азарову почитати історію

"Свободівець" порадив "невігласу" Азарову почитати історію
Ігор Мірошниченко. Фото: unn.com.ua

Нардеп від партії "Свобода" Ігор Мірошниченко порадив прем'єр-міністру Миколі Азарову почитати історію, оскільки лише невіглас може сказати, що оголошення 9 травня Днем жалоби за загиблими у Другій світовій війні шкодить євроінтеграції України.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Для нормальних людей – 8 травня – це день вшанування жертв Другої світової війни. До речі в Сумах, обласна організація "Свобода", якою я опікуюсь, ми плануємо висадити на 8 травня на пам'ять героїв, які боролися за в Другу світову війну за незалежну Україну цілу алею модрин, близько 200 дерев", - розповів він.

Водночас, він розповів, що "24 серпня ми святкуємо День Перемоги, бо саме тоді 91 року, Україна здобула справжню перемогу, позбувшись окупантів.  9 травня – прихід одних окупантів на заміну інших – не є для нас святом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров пригрозив місцевим радам: влада все одно скасує незаконні рішення і День скорботи

Окрім того, коментуючи слова екс-прем'єра, він сказав: "Микола Азаров, та Віктор Федорович Янукович – це головні перепони на шляху до євроінтеграції". Він наголосив, що цьому заважає саме їхнє "їхнє невігластво".

"Тому, коли Азаров, який навіть українською мовою не володіє, бо він є невігласом, розказує про історію, то я рекомендую йому почитати історію, і зрозуміти, що криваво-червоні ганчірки, які вони намагаються вивішувати на 9 травня – це ті прапори, під якими влаштовували колективізацію, Голодомор, репресії", - наголосив політик.

Мірошниченко додав: "І ми маємо сьогодні терпіти таке приниження українців? Бо коли я дивлюся на ці прапори, то згадую свою родину. Родину моєї бабусі по батьковій лінії, яку розстріляли більшовики в 17 році, а дітей порозкидали по дитбудинках. А по маминій лінії бабуся пережила Голодомор".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми зробимо все, щоб паростки нацизму в нашій країні не проростали" - Азаров

Нагадаємо, прем'єр-міністр Микола Азаров сказав, що оголошення Львівською й Івано-Франківською міськрадами 9 травня Днем жалоби за загиблими у Другій світовій війні шкодить євроінтеграції України.  "Міськради ухвалюють рішення, які виходять за рамки їхньої компетенції. Хто їм дозволив установлювати чи скасовувати суспільно-національні свята?", - обурився він.

"Ще одне хочу сказати – так, вони тужать, бо є духовними спадкоємцями цієї людиноненависницької ідеології, і тому ми зробимо все, щоб ці паростки нацизму в нашій країні не проростали", - пригрозив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" порадив "невігласу" Азарову почитати історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

517

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути